Anya refuză categoric operaţiile estetice

Apropo.ro / 28.07.2012, 08:10
Anya refuză categoric operaţiile estetice
Mai ţineţi minte povestea cu ”Frumoasa din pădurea adormită”? Ei bine, faza cu ”somnul de frumuseţe” se aplică şi în ziua de azi, doar că se limitează la minim 8 ore pe noapte, nu la o sută de ani... Anya ştie exact cât de important este să aibă grijă de tenul şi de corpul ei şi, pe lângă sport şi produse cosmetice, cântăreaţa îşi respectă şi... orele de somn!

– Crezi că frumuseţea se învaţă, se dobândeşte sau ţi-o poţi cumpăra?
Frumuseţea e subiectivă… În ochii anumitor persoane pot fii cea mai frumoasă femeie, iar pentru alţii să fiu doar o femeie oarecare. În zilele noastre, frumuseţea se poate cumpăra, se poate învăţa şi cred că se poate dobândi în timp… Trebuie doar să cunoaştem limitele în orice facem.

– Dintre toate tehnicile de înfrumuseţare, care ţi se pare cea mai dureroasă?
Cred că masajul aniticelulitic este un procedeu dureros, dar efectele pozitive pe care le obţin mă determină „să îndur”…

– Ce produse cosmetice nu-ţi lipsesc niciodată?
În geanta mea există permanent strictul necesar oricărei femei: deodorant, şerveţele pentru igiena intimă, parfum special creat pentru poşetă, o pudră, rimel şi un lip gloss.


– Aplici povestea cu „somnul de frumuseţe”?

Somnul este modul prin care eu ma relaxez cel mai bine. Celulele se regenerează, piele capătă elasticitate, iar eu mă bucur de rezultate. Dar în completarea ” somnului de frumuseţe” vine jogging-ul şi, bineînţeles, un stil de viaţă cât se poate de sănătos, iar persoana care are grijă de mine şi de sănătatea mea interioară este consultantul nutriţionist al magazinului meu „Natur House”, magazin care are la bază ideea de reeducare alimentară.

– Te-ai gândit vreodată să-ţi schimbi culoarea părului?
M-am gândit la anumite schimbări pe care le pot face vizavi de păr, dar niciodată schimbări drastice… O coafură nouă, o reinventare, dar nu m-aş vedea niciodată brunetă sau roşcată. Nu sunt o fire excentrică… „less is more for me”!

– Cum îţi menţii silueta?
O siluetă frumoasă se dobândeşte prin mult efort la sala de fitness, dar şi prin autocontrol. Frecventez sala cam de 4 ori pe săptămână. Niciodată nu mă înfometez, dar încerc să mă abţin de la ceea ce ştiu că mi-ar putea influenţa rezultatele pe care vreau să le obţin.

– Eşti foarte tânară, dar te gândeşti la cum vei arăta peste 30 de ani, să zicem?
Un lucru e clar, că o să îmbătrânesc şi eu aşa cum îmbătrânesc toţi din jurul meu. Nu e ceva ce vreau sa ascund sau să păcălesc, e ceva firesc şi natural. Cred că voi încerca să rămân la fel de naturală şi atunci. Orice vârstă are frumuseţea ei…

– Vei apela atunci la operaţiile estetice?
Nu, categoric nu.

Tags: