Apa Nova: Nu se pune problema rationalizarii apei în Bucuresti

Apropo.ro / 23.07.2007, 14:08
Apa Nova: Nu se pune problema rationalizarii apei în Bucuresti
Rezervele de apa pentru Bucuresti sunt suficiente, astfel ca la acest moment Apa Nova nu-si pune problema rationalizarii consumului de apa, precizeaza reprezentantii companiei într-un comunicat remis, luni, agentiei MEDIAFAX. Citând informatiile primite de la Administratia

Rezervele de apa pentru Bucuresti sunt suficiente, astfel ca la acest moment Apa Nova nu-si pune problema rationalizarii consumului de apa, precizeaza reprezentantii companiei într-un comunicat remis, luni, agentiei MEDIAFAX.

Citând informatiile primite de la Administratia Nationala „Apele Române”, Apa Nova anunta ca rezervele de apa pentru Capitala „sunt suficiente” si ca, în consecinta, „nu se pune problema rationalizarii apei” în ciuda caniculei prelungite din ultimele zile.

Prin acelasi document, Apa Nova mai informeaza ca uzinele de tratare a apei potabile pe care compania le gestioneaza – de la Arcuda, Rosu si Crivina -„functioneaza în parametrii stabiliti”, iar calitatea apei distribuite de la acestea în retea este controlata în timp real în permanenta.

Mediafax