Apare iPhone 3G Business Edition

Apropo.ro / 04.07.2008, 14:00
Apare iPhone 3G Business Edition
Surse din interiorul Apple spun ca Steve Jobs incearca sa realizeze o versiune de iPhone 3G Business, cu tastatura QWERTY.

Surse din interiorul Apple spun ca Steve Jobs incearca sa realizeze o versiune de iPhone 3G Business, cu tastatura QWERTY. Se pare ca prototipul este deja in teste la cateva companii. Necesitatea unei tastaturi fizice a fost evidentiata de clientii business, care s-au plans ca nu pot tasta la fel de repede pe tastatura virtuala a iPhone-ului.

Interesant este ca utilizatorii de iPhone/iPhone 3G sunt in general incantati de designul actual (tastatura on-screen bine gandita nu a deranjat pe nimeni), iar criticile vin din partea celor care nu au pus inca mana pe un telefon Apple.  In orice caz, Steve Jobs doreste ca iPhone-ul cu tastatura sa ajunga doar in cadrul corporatiilor, nu si pe mana utilizatorilor obisnuiti.

Daca urmatoarea versiune va adopta o tastatura QWERTY, atunci automat se va umbla si la form-factor. iPhone 3G va deveni slider cel mai probabil, dar va mai dura ceva pana cand va fi gata – anul acesta in niciun caz. Poate in 2009.

Citeste mai mult despre viitoarea versiune iPhone, in Go4it.

CONCURS: Castiga invitatii la ArtMania Festival 2008!


 

Citeste si:

Cat te costa abonamentul la iPhone 3G

Cat te costa abonamentul la iPhone 3G

Pe 11 iulie 2008, iPhone 3G va sosi in Franta. Orange a dezvaluit planurile tarifare pentru aceasta tara, astfel ca acum ne putem face o idee despre cat vom scoate din bu…

Relatia verii: Mercedes - iPhone

Relatia verii: Mercedes – iPhone

 

Noul iPhone 2 va fi mai ieftin

Noul iPhone 2 va fi mai ieftin

Steve Jobs a prezentat de data aceasta un iPhone 3G mai subtire decat primul model iPhone, subtirimea sa venind si cu un pret mai mic cu 50-100 de dolari fata de actualul…

Jocul zilei

Clipul zilei

Electric Man Emisarii culturii romanesti
Lupta pentru a deveni cel mai puternic Stickmen din univers Cuvinte cheie: Petrica Americanu’ – No Comment!
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza