Apariţie de senzaţie! Geanina Ilieş, transformată în sirenă

De: Nicoleta Nicolae / 11.07.2012, 15:19
Apariţie de senzaţie! Geanina Ilieş, transformată în sirenă
Geanina Ilieş şi-a făcut o apariţie de senzaţie aseară, la finalul prezentării de modă a colecţiei de şorturi de baie masculine MOB, semnată Mihaela Drafta.

Frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1 s-a transformat pentru o seară într-o sirenă şi a fost adusă de manechini în faţa publicului, aşezată pe un tron mobil din catifea.

Geanina Ilies -sirenaMihaela Drafta a prezentat, în premiera pentru România, noua linie de şorturi de baie masculine MOB, a cărei imagine este Jay Zan, modelul internaţional care a jucat şi în „Sex and the City 2”.

Colectia MOBLa Pescariu Sports & Spa, lângă noua piscineă exterioară, peste 300 de invitaţi au asistat la un show de modă elaborat. 15 modele masculine, îmbrăcate în şorturi MOB, în culori vii şi realizate din materiale premium, în premieră pentru România, au defilat în faţa invitaţilor, alternând clasicul defileu cu sărituri în apă, înot, sesiuni de jacuzzi şi duşuri în aer liber.

Mihaela Drafta, Bogdan Vladau, Geanina IliesLa finalul prezentării, patru manechini au ieşit din culise cărând pe umeri un tron de catifea pe care era întinsă Geanina Ilieş, îmbrăcată într-un costum argintiu de sirena, realizat de Mihaela Drafta. Frumuseţea năucitoare a vedetei Antena 1 a atras ropote de aplauze din partea invitaţilor.