Apariţie neaşteptată în serialul Fructul oprit – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 04.10.2018, 14:45
Apariţie neaşteptată în serialul Fructul oprit - FOTO
Cel de-al şaselea episod din noul sezon “Fructul oprit” le-a oferit, miercuri seara, secvenţe emoţionante, suspans şi numeroase surprize telespectatorilor. Aceştia au avut parte de o apariţie neaşteptată în serial, cea a personajului Tudor Caragea - interpretat de marele actor Adrian Titieni, care a dat naştere unor momente pline de emoţie.

Episodul cu numărul 6 l-a adus în faţa telespectatorilor pe îndrăgitul actor Adrian Titieni. Personajul său – Tudor Caragea   “s-a întors” pentru a transmite un mesaj important celor pe care i-a iubit cel mai mult în viaţă, care acum se confruntă cu numeroase probleme. Prezenţa sa, chiar şi în vis, le-a fost de mare ajutor acestora. Secvenţa tată-fiică a fost una extrem de emoţionantă. “Tată, mi-e aşa dor de tine!”, i-a spus Ana (Cristina Ciobănaşu) cu lacrimi în ochi.  “Ana, trage aer în piept, uită-te în jur! E atâta frumuseţe, atâta minunăţie, trebuie să fii fericită! Iubeşte, Ana! Ai pe cine!”, este mesajul pe care i l-a transmis acesta .El “a apărut” şi în faţa lui Ioan (Vlad Gherman). “Ştiu că îţi vine greu să crezi, dar te iubesc ca pe un fiu, chiar dacă am greşit la început”. Alex (Petru Păun) se regăseşte printre cei care l-au “văzut” pe Tudor. “Alex, ţi-am dat tot. Ţi-am dat-o şi pe fiica mea. Şi tot nu ţi-a fost de ajuns”.

Clipele de iubire între Sonia (Michaela Prosan) şi Alex, apariţia poliţiei în casa Caragea, cu mandat de percheziţie, care îl viza pe Petru, reacţia sfâşietoare a lui Costică (Liviu Vârciu) atunci când a aflat de intenţia Tanţei (Doiniţa Oancea) de a face avort, momente de apropiere între Ioan (Vlad Gherman) şi mama sa, Magda (Maia Morgenstern), acestea sunt doar câteva dintre secvenţele care au putut fi urmărite aseară. Ce se va întâmpla cu povestea Soniei şi a lui Alex, dar şi cu căsnicia ei şi a lui Adrian (Bogdan Albulescu), unde a plecat Adrian cu copiii Victor şi Mara, dacă va ajunge Petru la închisoare, ce lucruri ies la iveală din viaţa Magdei, cum va evolua relaţia dintre Ioan şi Ana, acestea sunt doar câteva întrebări care îşi vor găsi răspunsul în continuarea poveştii serialului. 
Noul sezon “Fructul oprit” se vede, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.