Apariţie rară la tv! Cum arată mama Mălinei Olinescu, Doina Spăraru, la 68 de ani

De: Cătălina Matei / 20.10.2016, 12:41
Apariţie rară la tv! Cum arată mama Mălinei Olinescu, Doina Spăraru, la 68 de ani
Sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 20.00, în premieră la “Te cunosc de undeva!”, vine cunoscuta interpretă de muzică uşoară Doina Spătaru, să cânte alături de Florin Ristei şi FreeStay câteva dintre cele mai cunoscute refrene din repertoriul propriu.

“Am primit cu bucurie şi emoţie propunerea să vin la această emisiune mai ales că, în ultimul timp, apariţiile mele la televiziune au fost din ce în ce mai rare, pentru că aşa mi-am dorit. De data aceasta am spus “da” şi nu regret nici o clipă, pentru că “Te cunosc de undeva!” este o emisiune foarte bine realizată, care îmi place foarte mult şi pe care o urmăresc cu interes de fiecare dată. A fost o bucurie să lucrez cu Florin Ristei şi colegii săi, foarte talentaţi şi cu bun simţ, cărora vreau să le mulţumesc.

Cu toate acestea, am fost foarte, foarte emoţionată. De fiecare dată când urc pe scenă am emoţii dar, de această dată, au fost mai mari decât de obicei… Pentru momentul meu am ales patru cântece care pentru mine au o valoare sentimentală şi care, de câte ori le cânt, mă poartă în anumite perioade ale vieţii mele. Le-am cântat cu nostalgie şi sper să ajungă la sufletul telespectatorilor”, a spus doamna Doina Spătaru.

Care sunt melodiile pe care cunoscuta artistă a ales să le interpreteze alături de Florin Ristei şi FreeStay, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Doina Spătaru şi-a pierdut fiica, pe Mălina Olinescu, în decembrie 2011. Pe 12 decembrie 2011, Mălina Olinescu a murit după ce s-a aruncat de pe la etajul şase al blocului în care locuia, în zona Gării de Nord.