Apariţie surpriză: Liviu Vârciu, în Bootcamp la „X Factor”

De: Cătălina Matei / 23.11.2016, 11:34
Apariţie surpriză: Liviu Vârciu, în Bootcamp la „X Factor”
Apariţie surpriză miercuri seara la „X Factor”. Liviu Vârciu vine în Bootcamp, în ediţia dedicată grupei lui Ştefan Bănică, nu pentru că îi este dor de scenă sau de microfon, ci pe post de susţinător. Simpaticul Vârciu îşi va face simţită prezenţa în public pentru că are o misiune importantă: este susţinătorul unuia dintre grupurile care vor urca pe scenă azi, de la 20.30, în ediţia lui Ştefan Bănică. Vârciu are prieteni buni care au ajuns până în această etapă a show-ului, aşa că nu putea lipsi de la spectacol. Pe cine susţine Liviu Vârciu miercuri seara la „X Factor” şi dacă prietenii lui vor merge mai departe în concurs, în faza Duelurilor, telespectatorii Antena 1 află miercuri de la 20.30.

Bootcampul „X Factor” vine în porţie dublă. Ediţiile de Bootcamp vor fi difuzate de două ori pe săptămână, după ziua de miercuri, 23 noiembrie, urmează vineri, 25 noiembrie, grupa lui Carla’s Dreams – fetele şi miercuri, 30 noiembrie, grupa Deliei – băieţii. Iar vineri, 2 decembrie, Duelurile din Bootcamp.

Anul acesta etapa de Bootcamp vine cu noutăţi absolute la „X Factor”, pentru prima dată juraţii au avut libertatea să vorbească între ei şi să îşi împartă grupurile, care până acum erau impuse de către producători. Tot pentru prima oară, în Bootcamp se va cânta acustic, cu The Colours, orchestra care îi va acompania pe concurenţi. Şi pentru că a crescut numărul juraţilor. În acest sezon scade numărul scaunelor pe care fiecare mentor le are la dispoziţie în Bootcamp: 4 scaune per grupă, pe care fiecare trebuie să îi aşeze pe cei mai buni. Tensiunea devine astfel tot mai mare, locurile sunt mai puţine, iar pretenţiile tot mai mari.