Apel nepreluat

De: Mioara Tronaru / 18.02.2008, 00:00
Apel nepreluat
Beth Raymond e pur şi simplu îngrozită de soarta a două colege de facultate, moarte la cîteva zile una după alta. Nu moartea în sine o îngrozeşte cît faptul că amîndouă fetele au primit înainte un mesaj pe telefonul mobil cu înregistrarea momentului decesului, iar apoi lucrurile s-au desfăşurat exact în acelaşi mod. În zilele ce preced apelul, victimele au halucinaţii, iar în momentul morţii le cade din gură o acadea roşie.

Bineînţeles că nici un poliţist cu mintea întreagă nu crede o iotă din declaraţia ei. Toţi cred că studenta are halucinaţii, mai puţin detectivul Jack Andrews, a cărui soră a murit într-un accident straniu, similar cu moartea prietenelor lui Beth. Cei doi se aliază în dezlegarea misterului şi pare că au şanse de succes pînă în momentul în care telefonul lui Beth începe să sune… Filmul adaptează romanul ”Chakushin Ari”, al romancierului japonez Yasushi Akimoto, ecranizat pentru prima dată în 2003 de regizorul japonez Takashi Miike.

Premiera 22 februarie
TO: One Missed Call. Producţie Japonia-Germania-Marea Britanie-SUA, 2007. R: Eric Valette. Cu: Shannyn Sossamon, Edward Burns, Ana Claudia Talancón, Ray Wise, Azura Skye, Johnny Lewis.
Distribuit de InterComFilm Distribution