Apelează la serviciul cumpăr cărți la kg și creează spațiu pentru plantele tale

Apropo.ro / 18.02.2022, 16:09
Apelează la serviciul cumpăr cărți la kg și creează spațiu pentru plantele tale

Dacă iubești mult plantele, cu siguranță trăiești după motto-ul „Nu există niciodată prea multe plante în casă”. Dar ce te faci când locuiești într-un spațiu mic și inevitabil va veni un moment în care nu o să mai ai spațiu pentru o nouă floare?

Există diferite modalități de a adăuga mai multe plante fără a-ți aglomera casa. Trebuie doar să gândești vertical. Aranjarea plantelor pe rafturile de perete, agățarea lor de tavan și așezarea lor pe separatoare de cameră sunt toate modalități inteligente de a evita ca plantele să-ți consume tot spațiul de pe podea. De asemenea, depozitarea plantelor pe verticală înseamnă uneori că pot primi mai multă lumină.

5 idei de decor floral pentru spații mici

1.Cumpără plante suculente

Unul din motivele pentru care plantele suculente sunt potrivite pentru un apartament este că nu necesită o îngrijire specială. Plantele suculente, cum ar fi aloe vera sau cactusul, nu au nevoie de multă apă și pot supraviețui și prospera în interior. Păstrează-le într-o zonă relativ însorită, ideal lângă o fereastră, și udă-le la fiecare câteva zile când solul lor este uscat (chiar mai puțin în timpul iernii).

2.Creează o mică grădină pe măsuța din sufragerie

Pentru a adăuga puțină viață sufrageriei tale, grupează mai multe vaze mici și jardiniere pe una dintre mesele tale. Pune o plantă sau o floare diferită în fiecare vază și vei avea propria ta grădină în miniatură de îngrijit. Crinii și violetele sunt flori bune pentru plantat în interior, departe de pervaz.

3.Aranjează plantele pe etajere

Rafturile de perete sunt o opțiune excelentă pentru economisirea spațiului, indiferent de ceea ce încerci să afișezi. Datorită numeroaselor opțiuni de pe piață, nu vei avea nicio problemă în a găsi unele care se potrivesc stilului tău. Jardinierele suspendate și ghivecele montate pe perete oferă și ele locuri suplimentare pentru etajere.

4.Alege plante care se adaptează la orice nivel de lumină

Nu trebuie să ai ferestre mari, orientate spre sud, care primesc lumină de la răsărit până la apus pentru a avea plante fericite și sănătoase. Unele plante iubesc cu siguranță lumina, dar altele se dezvoltă la umbră, în zone slab luminate. Așa că prima ta sarcină – mai ales dacă încerci să economisești spațiu și să cumperi plantele potrivite – este să-ți dai seama ce fel de lumină oferă spațiul tău.

5.Crește plante pe care le poți folosi la gătit

O modalitate inteligentă de a adăuga o nuanță de verde în casa ta este să crești plante pe care le poți mânca sau folosi la preparate. De la plante medicinale și mini sere până la arbori mici de citrice și legume, există nenumărate modalități de a transforma alimentele în verdele din jurul camerei tale.

Apelează la un anticariat ce are inclus serviciul cumpăr cărți la kg

Un anticariat ce are inclus serviciul cumpăr cărți la kg este soluția ideală pentru a implementa ideile de mai sus. Un astfel de serviciu te ajută să scapi de cărțile vechi deja citite. În acest mod reușești să utilizezi spațiul pentru plantele tale preferate.

Specialiștii care se ocupă de colectare cărți la kg pot avea ani de experiență în achiziția de cărți ceea ce înseamnă că evaluarea și plata volumelor tale se vor face pe loc. Cu banii obținuți îți poți cumpăra o plantă nouă sau câteva ghivece.

Nu trebuie să-ți faci griji, toate cărțile care nu-ți mai prezintă interes sunt bune de dat! Trebuie doar să te asiguri că nu au pagini rupte sau pătate. În plus, specialiștii care fac achiziții de carți se deplasează gratuit la domiciliul tău, deci nu trebuie să depui tu vreun efort în acest sens. Trebuie doar să te decizi ce flori vrei să cumperi data viitoare!