Apelul Rapidului e favorabil Stelei

Apropo.ro / 09.04.2008, 17:48
Apelul Rapidului e favorabil Stelei
Comisia de Apel a respins apelul facut de Rapid la Comisia de Disciplina in privinta deciziei acestora care prevedea victoria Stelei cu 3-0.

Comisia de Apel a respins apelul facut de Rapid la Comisia de Disciplina in privinta deciziei acestora care prevedea pierderea meciului cu 3 – 0 la masa verde.

Desi, Gheorghe Florea, avocatul Rapidului se declara multumit si mai ales optimist la iesirea din sala, decizia nu a fost favorabila clubului alb-visiniu.

„In acest moment sedinta s-a incheiat , Comisia delibereaza si sunt increzator in sansele noastre de reusita. Nu se stie cat va dura luarea unei decizii, dar am incredere in membrii Comisiei. Cererea de recuzare a celor 3 membrii a fost respinsa fiind considerata neintemeiata. Noi am venit cu mai multe argumente care se bazeaza pe legislatia interna si internationala si pe conventia europeana”, a spus Florea la iesirea din sala.

Comisia de Apel a FRF amanase in prealabil judecarea apelului din acest caz pentru marti 8 aprilie, pentru a oferi gruparii giulestene posibilitatea de a studia dosarul si de a-si pregati apararea, dar ulterior s-a decis o noua amanare.

Insa, cazul „bricheta” nu se va termina aici, deoarece Rapidul mai are doua instante la care poate cere dreptate, in prima instanta, se pot adresa Curtii de Arbitraj, iar daca si aceasta nu va da un raspuns pozitiv, giulestenii pot merge chiar pana la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.