Apetisanta Luciana Salazar are cu ce… se lauda

Apropo.ro / 16.10.2008, 10:00
Luli Salazar este o blonda apetisanta in care ritmurile argentiniene zvacnesc cu patima, adora sportulsi fotbalistii.

Luli (Luciana) Salazar este o blonda apetisanta din Argentina inzestrata cu o multime de "calitati" menite sa dea gata orice barbat.

Luli a aparut in revistele cele mai cunoscute din Argentina, in emisiuni televizate, devenind o figura mai greu de uitat. Salazar nu vrea sa fie doar o blonda cu forme ci incearca sa demonstreze ca are ceva aparte. In adolescenta si-a inceput cariera de model, prezentand si reclame TV. Ca si actrita, Luli, a aparut in popularul serial argentinian "Pone a Francella".

In 2003, la MTV Video Music Awards Latin America, si-a facut aparitia pe covorul rosu purtand un tricou care lasa loc de admirat sanilor. Acest lucru a facut-o instant un sex – simbol printre cei prezenti la eveniment.

Nepoata de guvernator, Luli a cochetat si cu jurnalismul. In 2006, la FIFA a fost votata ca cea mai sexy sustinatoare a echipei nationale. De asemenea, Luciana a participat si la show-ul "Bailando por un sueno", emisiune de genul "Dansez pentru tine".

Se aude ca o sa apara intr-un film care ne la lasa muti pe toti. Producatorii cred ca va un impact mare si peste Ocean. Asteptam cu nerabdare in speranta ca nu va fi un alt film cu femei goale si sexy.

Dupa cat se arata, fizicul ei este singurul atu de care se foloseste…. Tu ce crezi?

luli

URMARESTE BANCURILE TOPLESS DOAR PE SHOWBIZ.RO

BANCURI TOPLESS