Aplicația Focus Sat oferă acces la peste 100 de canale TV online și o amplă bibliotecă video on demand

De: Ana Obretin / 03.05.2022, 15:15
Aplicația Focus Sat oferă acces la peste 100 de canale TV online și o amplă bibliotecă video on demand

Focus Sat redefinește televizorul prin Aplicația Focus Sat, care oferă acces la peste 100 de canale TV online și o amplă bibliotecă video on demand, de pe orice dispozitiv smart, oricând și de oriunde în Uniunea Europeană.

În acord cu tendințele diversificate de consum TV de pe piața de televiziune din România, cu această aplicație, utilizatorii pot urmări online programe live și video on demand, simultan de pe trei dispozitive smart (laptop, computer, telefon, TV sau tabletă, care au conexiune la internet), potrivit unui comunicat remis Apropo.

Focus Sat App este compatibilă cu o varietate mare de sisteme de operare pentru dispozitive mobile sau TV Smart, iar prin intermediul ei utilizatorul se bucură de o televiziune interactivă și poate urmări programele preferate difuzate cu până la 7 zile în urmă, 40 de canale tv având funcția de Restart și Replay pentru conținut TV live.

Accesul la conținut TV se face prin intermediul pachetelor TV Online Play TV și Play TV Extra cu peste 100 de canale TV live de știri, filme, seriale, sport, documentare, muzică, desene animate, reality show-uri și la care se adaugă platformele premium de conținut video: HBO Max, AntenaPLAY, FilmBox+ și National Geographic.

În bibliotecă VOD sunt disponibile sezoane complete ale unor seriale europene multi-premiate producție Canal+ Original, precum „Planeta celor singuri”, „Pro și contra”,  „Paris Police 1900”, „Baron Noir”, „Pedagogul”, „ZeroZeroZero”, „Moscow Noir”, „Nox”, „Secretul celor cinci”, „Ai încredere în mine”, „Ostatici în subteran” precum și numeroase filme, documentare și programe pentru copii.

Focus Sat App este potrivită atât celor care doresc să vizioneze programele tradiționale ale televiziunilor, cât și celor care doresc acces la un conținut selectat personal dintr-o bibliotecă video. Accesul la conținut vine cu flexibilitate financiară, astfel încât orice client poate opta pentru abonament doar pentru o lună și poate să reîncarce oricând dorește. Cei care nu sunt încă clienți Focus Sat pot testa gratuit timp de 7 zile

CITEȘTE ȘI: Serialul danez „Ostatici în subteran” are premiera la Focus Sat TV

Foto: Focus Sat TV