Aplicația WhatsApp nu mai e disponibilă pentru Windows Phone!

De: Dragos Tanase / 21.05.2014, 17:30
Aplicația WhatsApp nu mai e disponibilă pentru Windows Phone!
Fără ca cineva să publice un comunicat de presă legat de acest subiect, WhatsApp nu mai poate fi instalat de nici un posesor de smartphone cu Windows Phone, indiferent de versiunea sistemului de operare.

În momentul în care căutați respectiva aplicație în Windows Phone Store nu sunteți întâmpinat de nici un rezultat. Dacă aveți însă linkul direct către fosta pagină pentru WhatsApp, aceea funcționează, cu mențiunea că, în locul posibilităților de instalare, este trecut mesajul ,,Această aplicație nu mai este publicată”.

Totuși, utilizatorii iOS și Android nu au niciun fel de probleme dacă vor să-și descarce WhatsApp sau vor să-și actualizeze niște versiuni mai vechie al programului de mesagerie instant. Nici de pe site-ul oficial al WhatsApp, Windows Phone nu a fost șters ca platformă suportată.

WhatsApp pentru Windows Phone 8 a avut câteva probleme de stabilitate încă de la lansare, dar nu se aștepta nimeni ca aceasta să dispară.

Totuși, un membru al echipei de dezvoltare WhatsAppsurse a trasnmis, prin intermediul unui email scris unui coleg, că ,,dispariția” va dura doar câteva ore, până vor fi remediate mai multe vulnerabilități în program.