Apocalipsa 2012: Rușii vând kituri de supraviețuire!

De: Gabriela Voicu / 30.11.2012, 11:30
Apocalipsa 2012: Rușii vând kituri de supraviețuire!
Te-ai întrebat ce produse ți-ar fi necesare în cazul în care vine Apocalipsa? O companie din Rusia are răspunsul.

Anul 2012 e pe sfârșite și multe guri rele au spus că odată cu el se va încheia și viața pe Pământ. O companie din Siberia profită de acest context și vinde kituri pentru supraviețuire care conțin produse necesare în pragul marelui sfârșit. În caz că vă întrebați care va fi „programul” de Apocalipsă, rușii vă propun să beți vodcă și să scrieți un jurnal.

Pentru 28 de dolari puteți cumpăra kitul medical care conține, printre altele, o sticlă cu alcool, un notepad și un creion. Este puțin probabil ca aceste obiecte să vă ajute să supraviețuiți, dar măcar vă vor ajuta să vă luați gândul de le ce e mai rău.

Pachetul mai include medicamente, săpun, lumânări și chibrituri, o conservă cu pește, semințe de hrișcă, o funie și un ghid cu instrucțiuni pentru diverse jocuri, în cazul în care va veți plictisi în timpul Apocalipsei…

Kit pentru Apocalipsă

După cum deja v-ați dat seama, aceste kituri sunt un truc de marketing al companiei rusești, dar funcționează de minune, având în vedere că până acum au fost vândute 1.000 de bucăți.

Ar putea reprezenta, ce-i drept, un cadou inedit pentru cei dragi, de Sărbători, în ciuda faptului că autoritățile vor să interzică comercializarea kiturilor, motivând că alcoolul și medicamentele nu pot fi vândute fără aprobare oficială.

Deși rușii au înțeles gluma companiei din Siberia, mulți dintre ei chiar cred că vine sfârșitul lumii în curând și, fie se aprovizionează din plin cu diverse produse, fie iau cu asalt băncile pentru a-și plăti datoriile înainte de a pleca în lumea de dincolo.

Desigur, de partea cealaltă sunt cei care profită de naivitatea lor pentru a născoci oferte precum aceasta cu kiturile de supraviețuire în caz de Apocalipsă.