APOCALIPSA! Zmarandescu a facut ravagii printre ultrasi! (Prosport)

Apropo.ro / 16.11.2008, 10:58
APOCALIPSA! Zmarandescu a facut ravagii printre ultrasi! (Prosport)
Era minutul 5 cand angajatii firmei "Zmarandescu VIP Security" au descins in Peluza Nord generand o baie de sange, scrie Prosport.

Torte si doua bannere ironice. Acestea au fost scanteile care au dus la un real macel in Ghencea. Era minutul 5 cand angajatii firmei „Zmarandescu VIP Security” au descins in Peluza Nord generand o baie de sange.

Dotati cu spray-uri lacrimo­gene si aparate care provoaca socuri electrice, sub­ordonatii lui Zmarandescu, avandu-l chiar pe acesta in frunte, s-au repezit in peluza populata de fanii Stelei.

Bilantul? Sapte raniti care au primit asistenta medicala la stadion, plus o persoana transportata la spital in stare foarte grava. Dupa aproape zece minute in care la Peluza Nord s-au impartit cu generozitate lovituri, incidentele s-au mutat vis-a-vis, la Sud.

Fanii de acolo au inceput sa arunce cu scaune si pietre in jandarmi. La pauza, mobilizati si de scandarea „Plecati acasa!” care a cuprins arena din Ghencea, cei din peluze au parasit incor­pore stadionul. Cei mai multi s-au postat in zona sinelor de tramvai.

Mai multe detalii despre incidentele de pe Ghencea, pe Prosport.ro

 

Foto: Prosport.ro

 

COMEDIA ELECTORALA