Apocalipsa zombie se apropie! Frica începe aici

De: Nicoleta Nicolae / 09.08.2015, 07:00

Apocalipsa zombie se apropie! Frica începe aici
Premiera mondială a celui mai aşteptat nou serial, “Fear the Walking Dead” va fi duminică, 23 august de la ora 21:00 ET/PT.

Primul episod, cu o durată mai lungă, va debuta de asemenea, pe televiziunile AMC Global din lume simultan cu premiera din SUA, luni, 24 august de la ora 4:00 şi apoi se va redifuza în intervalul de primetime local, de la ora 23:00.

 În România, AMC va difuza serialul “Fear the Walking Dead” cu subtitrare de la început.

Trăind în acelaşi univers ca The Walking Dead, Fear the Walking Dead este o dramă îndrăzneaţă care explorează debutul apocalipsei morţilor prin intermediul unei familii destrămate. Amplasată într-un oraş în care lumea vine să evadeze, să-şi ascundă secretele şi să-şi îngroape trecuturile, o epidemie misterioasă ameninţă să perturbe puţina stabilitate pe care au reusit să o formeze Madison Clark, o consilieră de orientare de liceu şi profesorul de engleză, Travis Manawa. Presiunea din fiecare zi de a încerca să unească două familii, în timp ce au de-a face cu copiii rebeli, furioşi şi plini de resentimente, nu mai este la fel de importantă atunci când societatea începe să se prăbuşească. Are loc o evoluţie forţată, o adaptare rapidă necesară pentru supravieţuire, iar familia noastră cu probleme trebuie să se reinventeze, ori să îşi accepte trecutul întunecat.