Apocalyptica va susține două concerte în România, în octombrie

De: Ana Obretin / 28.01.2021, 14:28
Apocalyptica va susține două concerte în România, în octombrie
Trupa finlandeză Apocalyptica revine în România anul acesta, în luna octombrie, pentru a susține două concerte, în Cluj-Napoca și București. Show-ul din Cluj-Napoca va avea loc în Form Space, pe 4 octombrie, iar, o zi mai târziu, formația va concerta la Arenele Romane din București.
Trupa Apocalyptica este prezentă pe scena metal încă din 1993, iar inițial a abordat muzica Metallica folosind instrumente clasice. Treptat, formatia a devenit un exponent al stilului symphonic metal și a lansat până în prezent nouă albume de studio. Primul a fost celebrul „Plays Metallica by Four Cellos”, din 1996, iar cel mai recent, „Cell-0”, lansat în ianuarie 2020.
„Cell-0” este primul album după „Reflections” (2003) care este în întregime instrumental. În cazul celorlalte albume, Apocalyptica a colaborat cu nume mare ale scenei metal internaționale, printre care Joe Duplantier, Corey Taylor, Cristina Scabbia și Till Lindemann. În schimb, cel mai recent album aduce o colaborare cu Troy Donockley, de la Nightwish.

Pentru concertul din București, primele 200 de bilete din fiecare categorie au preț special. Biletele vor fi puse în vânzare vineri, la ora 9.00 și au prețuri între 99 de lei și 165 de lei, early bird, care vor crește ulterior. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay.

Concertul este un eveniment BestMusic Live Concerts & Metalhead powered by ROCK FM.

CITEȘTE ȘI: Solistul trupei Rammstein le ia celor de la Apocalyptica 45.000 de euro

Foto: Profimedia Images