APPLE da startul la cumparaturile online nonstop

Apropo.ro / 14.07.2006, 12:53
APPLE da startul la cumparaturile online nonstop
I.R.I.S SA - Apple IMC Romania anunta deschiderea  oficiala a Magazinului Apple Online, care ofera clientilor o modalitate  comoda si practica de a-si comanda produsele preferate din primul  magazin virtual Apple din Romania, deschis 24 de ore pe zi, 7 zile pe  saptamana. Sistemele Mac,

I.R.I.S SA – Apple IMC Romania anunta deschiderea  oficiala a Magazinului Apple Online, care ofera clientilor o modalitate  comoda si practica de a-si comanda produsele preferate din primul  magazin virtual Apple din Romania, deschis 24 de ore pe zi, 7 zile pe  saptamana.

Sistemele Mac, dispozitivele iPod, precum si celelalte produse si solutii  hardware si software realizate de compania Apple Computer, Inc. sunt  disponibile pe Internet prin intermediul distribuitorului unic Apple in  Romania, compania I.R.I.S SA. De asemenea, vizitand Magazinul Apple Online  (http://store.apple.ro), clientii au la dispozitie si pot comanda toata  gama de produse Apple, precum si accesorii si programe software de la  diversi producatori, incluzand popularele dispozitive muzicale iPod, noile  sisteme desktop si portabile Mac cu procesoare Intel, PDA-uri Palm,  programe software Adobe si multe altele.

Magazinul Apple Online ofera posibilitatea efectuarii comenzilor intr-o  maniera simpla si rapida prin selectarea produsului dorit si  personalizarea acestuia cu accesorii si programe software suplimentare.  Modalitatea de plata este stabilita de catre client, iar livrarea se  realizeaza in cel mai scurt timp posibil, catre orice zona din tara, prin  intermediul serviciilor de curierat partenere. Livrarea este gratuita  pentru comenzi care depasesc 350 RON. Produsul comandat este insotit de un  certificat de garantie (de regula de un an de zile).

Persoanele fizice sau juridice care acceseaza magazinul virtual Apple pot  beneficia, de asemenea, de oferte speciale, campanii promotionale si  reduceri de preturi. De exemplu, Magazinul Apple Online ofera preturi  speciale pentru clientii din domeniul educatiei (elevi, studenti,  profesori).

Magazinul Apple Online este un element nou al strategiei de distributie  Apple in Romania, care include de asemenea parteneriate cu revanzatori si  furnizori autorizati de servicii, precum si cu mari retaileri. Lista  completa a partenerilor de distributie Apple in Romania poate fi  consultata la www.apple.ro.

Mediafax