April O’Peel din Canada va întruchipa o găină pe scena ”iUmor”, într-un număr complet neaşteptat

De: Cătălina Matei / 17.03.2017, 11:23
April O’Peel din Canada va întruchipa o găină pe scena ”iUmor”, într-un număr complet neaşteptat
O nouă concurentă străină va străbate mări şi ţări pentru a aduce la ”iUmor”, în faţa juraţilor Bendeac, Delia şi Cheloo un număr total diferit faţă de cele cu care sunt obişnuiţi telespectatorii români.

April O’Peel, din Vancouver, Canada va urca pe scena emisiunii, în cea de a treia ediţie a emisiunii, care va fi difuzată duminică, de la ora 20:30, la Antena 1 îmbrăcată în… găină! Evoluţia ei pe scenă va fi foarte surprinzătoare şi o va lăsa pe Delia cu gura căscată. Jurata îi va spune la final: ”Iubesc atitudinea asta la nebunie. Şi pe dvs vă iubesc”.

Bendeac se va prezenta ca fiind ”cel mai prost jurat din România”, pentru că sunt anumite momente când creierul lui intră în colaps. ”Acesta este unul dintre acele momente. Mi-a plăcut foarte mult autoironia din acest număr”. Cum va reacţiona April în faţa lui şi ce îi va face juratului, telespectatorii vor vedea în cea de a treia ediţie ”iUmor”, duminică, 19 martie, de la ora 20.30. Inclusiv care va fi atitudinea lui Cheloo în faţa unui astfel de număr…