Apropo de Martisor

Apropo.ro / 29.02.2008, 09:00
Intre 1 si 8 Martie iti oferim un martisor mai special: te vei bucura zilnic de o prezenta feminina foarte atragatoare, care va poza pentru tine in ipostaze cat mai primavaratice.

E martie, luna martisorului si luna femeii.

Cadouri, flori si multa voie buna.

Nimic mai oportun ca sa iti oferim si noi un cadou plin de culoare si de viata: Fata de pe homepage.

Intre 1 si 8 Martie iti oferim un martisor mai special: te vei bucura zilnic de o prezenta feminina foarte atragatoare, care va poza pentru tine in ipostaze cat mai primavaratice.

Si pentru ca luna nu se termina aici, incepand cu 9 Martie te provocam sa urmaresti Fata de pe homepage in ipostaze si mai putin inocente.

Intra zilnic pe apropo.ro si fii martor la un incitant show de striptease.

Vrei sa vezi mai multe poze cu fata de pe homepage, da click aici.

Alegem urmatoarea fata de pe homepage prin concurs!

Esti baiat si ai o prietena care crezi ca ar arata foarte sexy intr-un pictorial profesionist? Stii ca e fotogenica, are incredere in ea si ca ar incata privirile utilizatorilor?

Convinge-o sa isi uploadeze poze pe apropo.ro, voteaz-o, convinge-ti si prietenii sa o voteze si poti fi mandru ca o cunosti pe fata de pe homepage a lunii viitoare.

Esti fata si vrei sa vezi cum ti-ar sta pe homepage-ul apropo.ro? Vrei sa fii admirata si vrei sa fii vedeta unui pictorial profesionist?

Inscrie-te in concurs si poti deveni Fata de pe homepage a lunii aprilie.

Este simplu sa te inscrii in concurs. Uploadeza-ti cele mai frumoase si mai convingatoare poze in Album. Nu uita sa le pui ca tag “Homepagegirl” si vei intra in concurs. Castigatoarea va fi selectata de catre echipa Apropo.ro dintre primele 10 candidate conform votului utilizatorilor. Convinge-ne ca meriti, anunta-ti prietenii sa te voteze si vei poza pentru luna care urmeaza!

Ai deja poze sexy si vrei sa te inscrii acum? Click aici pentru a le uploada.

Fii cu ochii pe martisor si pe fata de pe homepage!

Trimite urari de martisor prin Free Sms!

Foto: Adrian Stoicoviciu

Make-up artist: Traviata Paduraru