Apropo.ro iti prezinta in premiera proiectul Sunset! (Video)

Apropo.ro / 25.05.2009, 15:00
Descopera muzica unei noi trupe de baieti, Sunset. Cei trei debuteaza cu single-ul "Voices".

Daca te-ai indragostit deja de refrenul piesei "Voices" si te intrebi cine o canta, Apropo.ro are raspunsul… intr-o forma speciala!

Iti dezvaluim in premiera cine face parte din proiectul Sunset si cum s-a nascut o colaborare de succes intre un producator cunoscut, doi dansatori talentati si un student la Conservator.

Trupa Sunset se doreste a fi mai mult decat un boyband, mai mult decat un grup de baieti care arata si suna bine.

Sunset inseamna exotism, ritm, show, pasiune. Baietii sustin ca in trupa nu e loc de orgolii si ca faptul ca Hamude este deja cunoscut reprezinta un atu.

Cei trei nu se grabesc sa lanseze albumul pe piata, iau lucrurile pas cu pas si urmeaza indrumarile managerului lor, Adi Cristescu.

Influentele arabe, preluate din cultura in care a fost crescut Hamude, dau pieselor o savoare speciala.

Hamude

Hamude – este cunoscut publicului roman datorita look-ului sau exotic si a unei cariere de invidiat in lumea streetdance-ului si a striptease-ului.

Spune ca s-a apucat de dans din curiozitate si ca aceasta etapa din viata sa e acum incheiata. Este prieten din copilarie cu producatorul/compozitorul Adi Cristescu, care l-a ajutat sa-si implineasca visul de-a incepe un proiect muzical.

Tudor (Trupa Sunset)

Tudor – este student la Conservator, sectia pian. A fost descoperit de Hamude prin intermediul unor prieteni comuni si a impresionat de la prima auditie.

Isi doreste foarte mult sa se afirme cu acest proiect, deoarece muzica este cea mai mare pasiune a sa. Considera ca talentul si imaginea sunt importante in egala masura.

Victor (Trupa Sunset)

Victor – are in spate ani intregi de dans sportiv si, dupa spusele lui Hamude, exceleaza in acest domeniu.

A fost al doilea membru cooptat in trupa si recunoaste ca muzica este pe primul plan in viata sa acum, dar ar putea fi inlocuita peste ceva timp de alte ocupatii. Victor isi doreste sa fie "omul de show" din trupa Sunset.

Interviu cu trupa Sunset si imagini exclusive de la inregistrarea single-ului "Voices"

Asculta piesa “Voices” in premiera pe Apropo.ro


Ce parere ai despre trupa Sunset?

Fotograf: Cosmin Bararu (Apropo.ro)
Reporter: Alexandra Ivan
Imagine: Catalin Sanda
Montaj: Andrei Dinu