Apropo.ro lansează jocul LOVE GAME

Apropo.ro / 14.02.2013, 21:00
Apropo.ro lansează jocul LOVE GAME
Câștigă o tabletă Samsung Galaxy Tab 2 și 2 telefoane Sony Xperia jucând LOVE GAME pe Apropo.ro!

Apropo.ro lansează astăzi împreună cu Vodafone jocul lunii februarie: LOVE GAME! Firul poveștii integrează utilizatorii și prietenii din lista lor de Facebook într-o aventură cu detalii picante, răspunsuri pline de umor, locații surprinzătoare, de la spital la parinți, la mall, în parc și apoi la restaurant.

Jocul începe cu o introducere captivantă: „Ai petrecut o noapte grozava în club, dar nu mai știi exact cum ai ajuns acasă… Descoperă prin ce peripeții ai trecut. Începe cu SMS-ul din telefon”.

Toata acțiunea se bazeaza pe un telefon prin intermediul căruia utilizatorul primește mesaje de la personajul ales, acesta ajutându-l să pună cap la cap indiciile despre noaptea trecută.

Storyline: utilizatorii aleg un personaj pe care trebuie să îl cucerească, amintindu-și pas cu pas peripețiile de noaptea trecută.

JOACĂ‚ LOVE GAME!

Utilizatorul primește diverse întrebări sau task-uri pe care trebuie să le îndeplinească – dacă răspunde corect, un indicator „denumit Lovemetru” măsoara cât de „cucerit” este personajul.

Toți utilizatorii care ajung la finalul jocului cu Lovemetrul peste 75% intră în tragerea la sorți pentru premiile puse în joc: o tabletă Samsung Galaxy Tab 2 și 2 telefoane Sony Xperia dual-sim.

Aventura durează o lună întreagă, pentru ca ne jucăm de-a iubirea și cand nu e Sfntul Valentin.

Intră în LOVE GAME!