Apropo.ro te provoaca la turnirul de cultura generala!

Apropo.ro / 30.09.2008, 17:28
Apropo.ro te provoaca la turnirul de cultura generala!
Apropo.ro te invita sa te lupti in cunostinte de cultura generala printr-un joc de Trivia!

Iti plac competitiile si jocurile interactive sau stii atat de multe lucruri incat prietenii te considera o adevarata enciclopedie?

Apropo.ro te invita sa te lupti in cunostinte de cultura generala printr-un joc de trivia. Pe langa experienta iti oferim sansa de a castiga unul dintre premiile puse in joc.

Participa intre 29 seprembrie si 12 octombrie la cea mai mare competitie de Trivia din Romania si unul dintre urmatoarele premii poate fi al tau:

– Premiul I : o consola Nintendo Wii Sports Pack

– Premiul II: un MP3 player Samsung

– Premiul III: o pereche de casti Logitech Digital Precision

Logheaza-te pe www.apropo.ro sau pe jocuri.apropo.ro si participa la cat mai multe jocuri Trivia pentru a acumula un numar cat mai mare de puncte.

In fiecare joc Trivia vei descoperi cate o intrebare de concurs la care trebuie sa raspunzi corect si cat mai rapid.

Pentru ca lupta sa fie cat mai captivanta, ti-am pregatit o gama variata de intrebari din domenii precum: istorie, geografie, showbiz, auto-moto,sport, anatomie, it&c si altele.

Concursul Trivia iti ofera ocazia sa iti cunosti adversarii. Folosind radarul poti detecta localitatile in care se afla ceilalti jucatori iar prin intermediul chat-ului poti incerca sa-i cunostii sau chiar sa-i intimidezi.

Fii cu ochii pe jocurile Trivia, raspunde la cat mai multe intrebari si daca pana pe 12 octombrie, ora 24.00, reusesti sa obtii cel mai bun punctaj asteapta sa te desemnam castigator.

Ce mai astepti? Click aici pentru a intra in competitie!