Apus De Soare !

Apropo.ro / 30.01.2006, 14:02
Apus De Soare !
Întinde-te. relaxeaza-te. inspira. expira. închide ochii. ești ușor. plutești. zbori. poienița. maci. lac. munte. flori. culoare. parfum. caprioare. fluturași. curcubeu. sâni voluptoși. trupuri goale. trandafiri. muzica... muzica. din nou muzica. din ce în


Întinde-te. relaxeaza-te. inspira. expira. închide ochii. ești ușor. plutești. zbori. poienița. maci. lac. munte. flori. culoare. parfum. caprioare. fluturași. curcubeu. sâni voluptoși. trupuri goale. trandafiri. muzica… muzica. din nou muzica. din ce în ce mai tare. zgomot. mai tare. mai mult. și mai tare și mai mult. tunel. luminița. lumina. moga. moga. moga. moga. moga. ceața. întuneric. mult întuneric. liniște… visez:

anamaria DE LA demo, andreea DE LA andre, nicoleta DE LA laguna (luciu DE LA teo), sorana DE LA asia, liviu DE LA ” elei ” (liviu DE LA maria), gina DE LA pistol… playboy, delia DE LA n&d, anca DE LA class, maxxer DE LA axxa (maxxer DE LA luciu), lazariuc DE LA „triniti” („casatorita”: lazariuc DE LA țiriac), giulia DE LA candy, mihai DE LA valahia, emanuel DE LA stigma, helgiug DE LA spital, miki DE LA kpital, laurențiu DE LA body&soul, raluca DE LA bambi (fosta raluca DE LA mitea, actuala raluca DE LA bambi), andreea DE LA amadeus, anna lesko DE LA irinel, betty DE LA etnic, radu DE LA bosquito, dan DE LA taxi, sorin DE LA romania, viziru DE LA gaz pe foc (viziru DE LA acasa), issa DE LA elegance (issa fosta DE LA stomatologie), punct și DE LA capat!

transpir. ard. plâng. ma agit. palpitații. surzenie. visez? galagie. palme. apa. urlete. siluete. din nou voci. sirene. alb. stetoscop. lumina. pat. gratii. alb. huma. miros. camașa. forța. medicamente. papuci. halat. „ești ok. doar puțin obosit. intinde-te. relaxeaza-te. inspira. expira. închide ochii”. AMIN!

apropo, îmi cânta PARAZITII în cap. respekt RALU!

Manuel Dinculescu

Tags: