Ar putea aparea cartonasul portocaliu! (Prosport)

Apropo.ro / 23.02.2009, 16:48
Ar putea aparea cartonasul portocaliu! (Prosport)
Pierluigi Collina, sef al arbitrilor din Italia, a declarat ca International Board va lua in discutie, la 28 februarie, posibilitatea acordarii cartonasului portocaliu la meciurile de fotbal, scrie Prosport.

Pierluigi Collina, sef al arbitrilor din Italia, a declarat ca International Board va lua in discutie, la 28 februarie, posibilitatea acordarii cartonasului portocaliu la meciurile de fotbal.

Potrivit Gazzetta dello Sport, cartonasul portocaliu va permite eliminarea unui jucator pentru cateva minute, asa cum se intampla in alte discipline sportive. Cartonasul portocaliu ofera o sanctiune mai mare decat cartonasul galben, dar mai mica decat eliminarea care se da la cartonasul rosu.

Jucatorul care primeste cartonasul portocaliu va trebui sa iasa de pe teren cateva minute, numarul acestora urmand sa fie stabilit.

Pierluigi Collina a declarat ca propunerea apartine Federatiei de Fotbal din Irlanda de Nord si a apreciat ca "exista anumite situatii cand rosu este prea mult, iar galben prea putin".

Mai multe detalii despre propunerea lui Pierluigi Collina, pe Prosport.ro.

Sursa foto: Prosport