Arbitrajul lui Tudor a fost de nota 10

Apropo.ro / 06.05.2008, 12:16
Arbitrajul lui Tudor a fost de nota 10
Ionut Lupescu a fost foarte multumit de prestatia pe care centralul, Alexandru Tudor, a avut-o la derbiul Dinamo-Steaua.

Ionut Lupescu, omul care se ocupa cu delegarea arbitrilor din Liga I, a fost foarte multumit de prestatia pe care centralul, Alexandru Tudor, a avut-o la derbiul Dinamo-Steaua.

De asemenea, Lupescu a mai precizat ca centralul a arbitrat in spiritul jocului si a avut dreptate la faza din debutul reprizei secunde, cand Bratu a simulat un penalty, dar nu a primit cel de-al doilea cartonas galben, deoarece jucatorul s-a ridicat imediat si nu a cerut lovitura de pedeapsa.

"Sunt foarte multumit. Prima repriza a arbitrat-o de nota 10, a doua s-a incadrat intre 7 si 8… Tudor a arbitrat in spiritul jocului, nu neaparat in litera regulamentului. Apoi, la faza de la inceputul reprizei secunde, Bratu s-a ridicat rapid si nu a cerut penalty. De aceea nu i-a fost aratat al doilea cartonas galben. Daca o luam dupa regulament, mai meritau si altii cartonase rosii.", a spus Ionut Lupescu in Prosport.