Are 8 copii şi devine tată de tripleţi la 64 de ani! Stevie Wonder abia aşteaptă să-i nască iubita!

De: Cătălina Matei / 16.10.2014, 15:11
 Are 8 copii şi devine tată de tripleţi la 64 de ani! Stevie Wonder abia aşteaptă să-i nască iubita!
Stevie Wonder va deveni din nou tată, la 64 de ani! Potrivit presei tabloide americane, iubita cântăreţul de muzică soul este însărcinată cu tripleţi.
Tabloidul american National Enquirer a dat vestea!  Tomeeka Robyn Bracy, în vârstă de 40 de ani, actuala iubită a lui Stevie Wonder, este însărcinată din nou, de această dată cu tripleţi, la un an după ce ar fi născut, în secret, cel de-al optulea copil al cântăreţului american.
 
„Stevie şi Tomeeka au avut primul copil, în urmă cu un an. Stevie n-a crezut niciodată că o să fie tată din nou, la vârsta pe care o are. O însoţeşte pe Tomeeka la toate vizitele medicale. Abia aşteaptă ca ea să nască. Stevie a pierdut multe lucruri din procesul de creştere a celorlalţi copii ai săi şi a jurat că va fi lângă copiii săi şi viitoarea soţie”, a declarat o sursă pentru National Enquirer.
 
Stevie Wonder, în vârstă de 64 de ani, a fost căsătorit timp de 11 ani cu Millard Morris, de care a divorţat în 2012. Legendarul cântăreţ a mai fost căsătorit cu cântăreaţa Syreeta Wright, în perioada 1970 şi 1972. Artistul are şapte copii din cele două mariaje şi din câteva dintre relaţiile sale anterioare.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
Stevie Wonder, renumit pentru piesele de succes „Superstition”, „I Just Called to Say I Love You” şi „My Cherie Amour”, este considerat o veritabilă legendă a muzicii soul. Muzicianul american a susţinut în 2008 un turneu mondial al cărui scop principal a fost, potrivit artistului, de a răspândi în lume un apel la unitate pentru toate rasele şi religiile, scrie Mediafax.
 
Stevie Wonder a orbit la puţin timp după naştere. El a învăţat să cânte la muzicuţă, pian şi tobe încă de la vârsta de nouă ani. De-a lungul carierei sale, Stevie Wonder a avut 32 de piese ajunse pe primul loc în clasamentul R&B din SUA, a câştigat 25 de premii Grammy şi a vândut peste 100 de milioane de discuri.