Are cu ce! Carmen Brumă, pozează în ipostaze din ce în ce mai îndrăzneţe – FOTO

De: Cristiana Trifu / 23.08.2018, 11:37
Are cu ce! Carmen Brumă, pozează în ipostaze din ce în ce mai îndrăzneţe - FOTO
Carmen Brumă are o siluetă demnă de invidiat, neavând pic de celulită.

În ultima fotografie sexy publicată de Carmen pe reţelele de socializare, vedeta şi-a etalat posteriorul, care nu avea, într-adevăr, niciun strop de clulită. Pentru a sări şi în ajutorul celor care se confruntă cu această problemă, Carmen a dezvăluit lista secretă a regulilor care o ajută să se menţină în această formă de invidiat. 

„10 reguli simple ca să reduci sau să scapi de celulită. În fiecare an, în sezonul de plajă sau în apropierea lui, se înmulţesc întrebările referitoare la celulită. Evident că toată lumea vrea să ştie cum scăpă de celulită într-un timp cât mai scurt. Am încercat să rezum mai jos câteva lucruri care să vă ajute. 95% dintre femei au celulită, iar restul de 5% o ascund foarte bine. Celulita în stadiu avansat nu poate fi eliminată, dar poate fi estompată. De celulită nu se scăpa definitiv, ea poate să reapară în diverse etape ale vieţii; înainte de ciclu, în sarcină, la menopauză , după 30 de ani etc. Celulită apare dintr-un cumul de cauze: inflamatorii, hormonale, alimentare, circulatorii (hidratarea şi drenajul lichidelor).De aceea şi metodele de combatere ar trebui să se adreseze tuturor cauzelor probabile şi nu doar aspectului exterior. Stresul afectează echilibrul hormnal, apetitul, odihna, refacerea organismului. Este o cauză ascunsă pentru foarte multe afecţiuni, iar celulita nu face excepţie.Celulita nu ţine de greutate, ci de echilibrul masă musculară/grăsime şi de localizarea depozitelor de grăsime. Există femei slabe cu multă celulită şi femei grase cu foarte puţină celulită. Cura de slăbire drastică poate agrava celulita. Pentru reducerea celulitei e necesar să respectaţi următoarele reguli alimentare cel puţin 6 săptămâni:

– Eliminaţi complet zahărul şi dulciurile ( miere, îndulcitori naturali sau artificiali).

– Eliminaţi alcoolul.
– După oră 18 mâncaţi doar carne slabă cu legume proaspete.
– Eliminaţi soia, mezelurile şi prăjelile.
– Mâncaţi proteine slabe la fiecare masă (min 1 gram proteină/kg corp).
– Încercaţi să vă schimbaţi compoziţia corporală în favoarea masei musculare. Faceţi antrenamente de tip HIIT şi variaţi exerciţiile.
– Nu ronţăiţi între mese chiar dacă e vorba de alimente sănătoase. Limitaţi-vă la 3 mese principale şi (eventual doar dacă simţiţi nevoia) 2 gustări.
– Beţi 45 ml apă /kg corp.
– Nu fumaţi! Nicotină are efect vasoconstrictor asupra capilarelor, scade circulaţia şi drenajul limfatic la nivelul pielii şi favorizează apariţia celulitei.
– Creşteţi aportul de lecitină şi acizi graşi esenţiali omega 3. În mod natural se găsesc în gălbenuşul de ou, peştele gras, sardine, nuci sau puteţi folosi varianta suplimentelor”, a explicat Carmen Brumă pe blogul personal.