Are tata bani! Fiul lui Gabriel Oprea se laudă cu ceasul de 50.000 de euro

De: Cristiana Trifu / 20.10.2017, 14:52
Are tata bani! Fiul lui Gabriel Oprea se laudă cu ceasul de 50.000 de euro
Fostul ministru al Afacerilor Interne şi al Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, are doi copii: o fată, Ana Maria Tudor, şi un băiat, Marin Gabriel Oprea.

Cadouri colosale de la tată

În anul 2016, Oprea a trecut pe numele amândurora trei imobile cu tot cu terenul aferent acestora, două dintre acestea aflate în Voluntari, iar altul în Bucureşti. Mai mult, fostul vicepremier i-a mai dăruit lui Oprea Jr. un imobil cu teren, situat în Capitală. În 2015, Marin Gabriel Oprea primea de la tatăl său un bolid de 100.000 de euro, un Audi S7 Matrix.

Marin Gabriel Oprea este şi un fan împătimit al ceasurilor de lux. Oprea jr îşi etalează ceasurile pe care le schimbă frecvent. Ultima dată s-a întâmplat în timp ce fiul lui Oprea se afla la volan, iar la încheietura avea un ceas elveţian Audemars Piguet, model Royal Oak Chronograph Rose Gold, care costă peste 50.000 de euro.

„Noul Audemars Piguet…fii fericit…sa nu ai regrete”, a postat Oprea jr. Nu este singurul model de acest gen. Gabriel a mai fost fotografiat cu un Audemars Piguet Skeleton, evaluat la 80.000 de euro.Potrivit wowbiz, fostul ministru de Interne  are pensii cumulate de 16.000 de lei pe lună.