Arestat pentru că nu își plătea consumația la restaurante

De: Marian Andrei / 18.02.2013, 22:32
Arestat pentru că nu își plătea consumația la restaurante
Un escroc care își făcuse obiceiul să mănânce "bine" la restaurante de top din Marea Britanie, după care pleca fără să plătească, a fost arestat iar în următorii doi ani va mânca doar ce se gătește la cantina închisorii.

Lui Christopher Travis, un fost soldat în vârstă de 53 de ani, cea de-a 88-a înfățișare în fața judecătorilor i-a fost fatală. Judecătorul Paul Darlow a decis că Travis a beneficiat de prea multă clemență din partea colegilor săi de breaslă pentru faptul că obișnuia să manânce în localuri de top fără ca să aibă posibilitate de a-și plăti consumația și l-a condamnat pe acesta la doi ani de închisoare.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Lui Travis îi fusese deja interzis, în 2010, printr-un ordin judecătoresc să mai intre în vreun restaurant de pe teritoriul Marii Britanii, însă acesta a continuat nestingherit să facă ceea ce știa, chiar dacă după ce mânca bine, ajungea inevitabil în fața judecătorilor.

Travis a recunoscut acuzațiile – fraudă și încălcarea unui ordin judecătoresc – și a arătat că speră să se „îndrepte” pe perioada executării sentinței.