Arestată la aeroport din cauza pantofilor cu toc

Apropo.ro / 26.03.2013, 16:30
Fashionista Tara Palmer-Tomkinson a fost reținută pe aeroportul din Elveția, după ce personalul de la pază a observat că este ceva în neregulă cu pantofii ei.

Tara Palmer-Tomkinson este un nume cunoscut în Marea Britanie, model și prezentatoare tv, dar se pare că are ceva probleme cu legea.

Tara, 41 de ani, a fost reținută și arestată pe aeroportul din Elveția, după ce securitatea a observat că avea pistoale puse la pantofi. Grozăvia s-a întâmplat în timp ce bagajul ei era scanat.

pantofii KL

Modelul nu era înarmat, ci purta în bagaj un model mai vechi de pantofi Karl Lagerfeld – Chanel Satin, care au pistoale în locul tocurilor.

Am fost arestată pe aeroportul din Zurich, din cauza tocurilor mele Chanel. Am jucat table cu polițiștii câteva ore!„, a scris Tara pe Twitter.

Nu este pentru prima dată când Tara întâmpină astfel de probleme, din cauza tocurilor. Cu patru ani în urmă aceeași pantofi i-au fost confiscați de funcționarii vamali din Elveția, speriați că au de-a face cu un caz serios. Același model a putut fi admirat și în picioarele Madonnei, în urmă cu ceva vreme.

Tara Palmer-Tomkinson

Tara la nunta prințului William

Tara Palmer-Tomkinson știe cum să atragă atenția, deși nu întotdeauna își dorește asta. La nunta lui Kate Middleton cu prințul William a făcut senzație într-un costum de un albastru intens, accesorizat pe măsură.