Aretha Franklin ajunge pe micul ecran. Viaţa artistei va fi ecranizată

De: Cătălina Matei / 02.07.2014, 10:08
Aretha Franklin ajunge pe micul ecran. Viaţa artistei va fi ecranizată
Cea care este numită "regina muzicii soul” se află în negocieri cu postul de televiziune America's Lifetime pentru realizarea unui film de televiziune inspirat din biografia artistei.

Cântăreaţa americană a dezvăluit pentru Billboard că poartă discuţii intense cu post de televiyiune american pentru a realiza un film inspirat din viaţa sa. “Suntem foarte aproape de semnarea unui contract, mai trebuie doar să stabilim termenii acestuia şi să cădem de acord asupra proiectului”, a declarat Aretha Franklin, potrtivit contactmusic.com.

Chiar dacă proiectul este în fază incipientă, Aretha Franklin a alcătuit deja o listă cu actriţe care ar putea să joace rolul acesteia pe micul ecran, printre preferatele sale numărându-se actriţa de pe Broadway Audra McDonald şi Jennifer Hudson.

„Audra are o voce grozavă şi, deşi este mai degrabă orientată spre Broadway, îşi poate face intrarea şi în arena muzicii soul, motiv pentru care sunt curioasă să aud cum îmi va cânta melodiile. Cântecele vor fi cu siguranţă o parte integrală şi importantă a filmului”, a adăugat Aretha Franklin, informează Mediafax.

Producătorii postului America’s Lifetime au deja în pregătire un film biografic despre cântăreaţa Whitney Houston, regizat de Angela Bassett, ce va fi lansat în 2015.

Aretha Franklin a câştigat până acum 20 de premii Grammy şi este celebră pentru mai multe hituri din anii 1960, precum „(You Make Me Feel Like) A Natural Woman”, „Chain of Fools” şi „Respect”.