Argaseala: Aliuta nu a uitat ca e stelist

Apropo.ro / 18.12.2007, 09:35
Argaseala: Aliuta nu a uitat ca e stelist
Argaseala crede ca Aliuta a inscris in meciul cu CFR Cluj un gol care a relansat campionatul si a aratat ca "n-a uitat ca e stelist"

Presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca fotbalistul formatiei Poli Stiinta Timisoara, Marian Aliuta, a inscris in meciul cu CFR Cluj un gol care a relansat campionatul si a aratat ca "n-a uitat ca e stelist".

"De aseara ma tot gandesc la un mesaj pentru Aliuta, probabil n-a uitat ca e stelist. Pe langa faptul ca a dat un gol frumos, a relansat campionatul. Chiar daca n-a jucat foarte mult la Timisoara, a marcat cand a trebuit. Mesajul meu e «Sa-l tina Dumnezeu sanatos si sa aiba sarbatori fericite»", a spus Argaseala.

Aliuta, fost jucator al Stelei, a marcat in minutul 89 al meciului cu liderul Ligii I, CFR Cluj, scor 1-0. In urma acestui rezultat, CFR a ramas cu 46 de puncte in clasament, unde ocupa locul intai, fiind urmata de Rapid, Unirea Urziceni si Steaua, care au cate 38 de puncte.

Valeriu Argaseala a anuntat si cateva date din programul de dupa vacanta. Jucatorii Stelei se vor reuni la 8 ianuarie, cand vor efectua vizita medicala, iar la 9 ianuarie vor pleca in cantonament la Valencia. Al doilea stagiu de pregatire al iernii va fi in Cipru. Inainte de inceperea sezonului, in perioada 11-16 februarie, Steaua ar putea participa la un turneu amical.

Pe de alta parte, Argaseala a anuntat ca de luni, 24 decembrie, va fi relansat site-ul oficialwww.steauafc.com.

De asemenea, Argaseala a prezentat programul seriei de evenimente "Stele de Craciun", organizat de FC Steaua in perioada 17-23 decembrie, cu ocazia sarbatorilor de iarna.