Argaseala:”Inainte sa vorbeasca, Badea trebuia sa ne intrebe si pe noi daca il vrem la Steaua!”(Prosport)

Apropo.ro / 05.12.2008, 07:54
Argaseala:
Argaseala a facut o analiza asupra jocului echipei si l-a criticat pe Vali Badea pentru modul in care si-a anuntat venirea la echipa, scrie Prosport.

Finalul turului din Liga I a gasit-o pe Steaua pe locul al 4-lea cu 29 de puncte, la 6 in urma liderului Dinamo. Trupa din Ghencea mai are de disputat un sigur meci in acest an, unul extrem de important pentru mentinerea "ros-albastrilor" in Cupa UEFA, miercuri cu Fiorentina.

Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a facut o analiza asupra jocului echipei si l-a criticat pe Vali Badea pentru modul in care atacantul si-a anuntat venirea la echipa.

"Acest amical cu nationala ii va permite lui Dorinel sa faca ultimele corecturi pentru meciul cu Fiorentina. Vali Badea spune ca vrea sa se intoarca in Romania fara sa intrebe clubul despre clauzele contracuale. Nu e obligatoriu ca el sa vina la Steaua, el trebuia sa ne intrebe si pe noi inainte sa anunte ca vine la Steaua. Elton e un subiect inchis pentru Steaua. Golanski si Ogararu nu sunt recuperati complet inca. De la meciul cu Fiorentina va mai lipsi si Szekely. Suporterii nu voiau sa suspende terenul Stelei cand au aruncat cu torte, le-au aprins pentru ca asa le place lor.", a spus Argaseala la Sport.ro

Mai multe detalii despre declaratia lui Argaseala, pe Prosport.ro

Foto: Prosport.ro