Argentina, invinsa de Venezuela in preliminariile CM 2014

De: Pandaru Alin Daniel / 13.10.2011, 09:58
Argentina, invinsa de Venezuela in preliminariile CM 2014
. Cand se credea, in sfarsit, ca Argentina a devenit o echipa puternica, dupa debutul entuziasmant din preliminariile CM 2014, 4-1 cu Chile, Messi, Higuain si ceilalti au dat cu bata in balta marti noaptea.

Toata Argentina se astepta la o victorie, dar s-a terminat cu o infrangere pentru jucatorii lui Sabella, prima din istorie in fata Venezuelei. Mai grav este ca esecul a venit in urma unui joc slab, lucru recunoscut de selectioner si taxat de presa locala.

„Suntem obositi”, a titrat Olé, cel mai important cotidian sportiv din Argentina, pe prima pagina, pe o fotografie cu un Messi desfigurat de efort, care nu seamana deloc cu Messi de la Barcelona, mereu pus pe glume si cu zambetul pe buze.

„Balonul de Aur” a uimit si dupa meci, cand i-a lasat cu gura cascata pe jurnalistii argentinieni: „Trebuie sa castigam tot acasa, nu trebuie sa pierdem puncte. In deplasare va fi mai dificil!”. Declaratie nu foarte deosebita de cea a lui Mutu de dupa meciul Romaniei din Albania: „Trebuie sa aveti rabdare cu noi. Vor veni si rezultatele”.

Mai multe detalii despre infrangerea Argentinei, pe Prosport.ro