Argesul vrea sa incurce Steaua

Apropo.ro / 08.09.2006, 16:15
Argesul vrea sa incurce Steaua
Meciul de maine dintre FC Arges si Steaua este capul de afis al etapei a VI-a a Ligii I si se anunta o partida dificila pentru stelisti, chiar daca vor intalni codasa clasamentului. Argesul vrea sa spele rusinea acestui inceput de sezon si tintesc cel trei puncte puse in joc. De altfel,

Meciul de maine dintre FC Arges si Steaua este capul de afis al etapei a VI-a a Ligii I si se anunta o partida dificila pentru stelisti, chiar daca vor intalni codasa clasamentului.

Argesul vrea sa spele rusinea acestui inceput de sezon si tintesc cel trei puncte puse in joc. De altfel, patronul echipei FC Arges, Cornel Penescu, a transmis un mesaj oficialilor echipei campioane: „Succes la Kiev, pentru ca in meciul cu FC Arges veti pierde”.

In incercarea de a aduce pe linia de plutire formatia, oficialii clubului argesean au realizat transferurile jucatorilor Adrian Iordache, Boris Keca si Daribor Milosevic. Iordache va reveni, astfel, la formatia antrenata de Giuseppe Giannini, dupa patru ani in care a jucat la Energie Cottbus, Levadiakos, precum si in Statele Unite. El a semnat un contract pe patru ani, având un salariu de 60.000 de euro pe sezon.

De partea cealalta, pe langa mai vechile absente ale lui Radoi si Iacob, Steaua va fi lispita si de aportul fundasului central Dorin Goian. Acesta si-a reluat, de marti, antrenamentele, dupa ce a fost accidentat. Verdictul medicilor a fost fisura la deget, iar fundasul venit de la FCM Bacau a pierdut convocarea la nationala pentru dubla cu Bulgaria si Albania.

Goian a facut timp de aproape doua saptamani fizioterapie, insa nu se pregateste alaturi de colegii sai. De aceea este foarte probail sa nu fie utilizat de Cosmin Olaroiu impotriva celor de la FC Arges.

Meciul dintre FC Arges si Steaua este cel de-al 85-lea din istoria confruntarilor directe dintre cele doua echipe balanta inclinandu-se de partea stelistilor. In ultimul meci disputat intre cele doua echipe, victoria a revenit Stelei care a castigat chiar la Pitesti, scor 1-0.

Mirel Mircea