Arhire a fost reprimit în lot

Apropo.ro / 23.09.2004, 10:24
Arhire a fost reprimit în lot
Mijlocașul Iulian Arhire, 28 de ani, a fost reprimit, miercuri, în lotul echipei Poli Iași. Președintele interimar al gruparii ieșene, Sorin Boca, a declarat ca a decis sa îi acorede jucatorului o ultima șansa. "Sper ca nu am greșit procedînd astfel. Am luat

Mijlocașul Iulian Arhire, 28 de ani, a fost reprimit, miercuri, în lotul echipei Poli Iași.

Președintele interimar al gruparii ieșene, Sorin Boca, a declarat ca a decis sa îi acorede jucatorului o ultima șansa. „Sper ca nu am greșit procedînd astfel. Am luat aceasta hotarîre ținînd cont de situația actuala a echipei. În condițiile în care urmeaza sa jucam la Galați, echipa la care el a evoluat anterior, am decis sa-l reprimim în lot”, a spus oficialul gruparii Poli Iași.

Fostul președinte al clubului, Marius Stan, l-a exclus din lot pe Arhire în urma cu o saptamîna, deoarece jucatorul a refuzat sa intre în cantonament, pe motiv ca este accidentat.

La partida cu Oțelul Galați, care va avea loc duminica, în etapa a VIII-a a Diviziei A, echipa va fi condusa de tehnicienii Narcis Ciocîrlan și Ioan Cîmpeanu, care nu vor putea conta pe jucatorii Dorin Arcanu, Bogdan Chiper, Sandu Cernat, Adrian Ilie și Szabolcs Perenyi, toți accidentați.

Mediafax