Ariana Grande şi Stevie Wonder, Joe Dassin, Maria Callas şi Corina Chiriac, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”

De: Cristiana Trifu / 14.09.2018, 11:55
Ariana Grande şi Stevie Wonder, Joe Dassin, Maria Callas şi Corina Chiriac, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”
Cel mai norocos sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, al 13-lea, continuă sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, cu noi transformări şi un spectacol strălucitor jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan şi prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi. Sâmbăta aceasta, Ana Baniciu şi Raluka vor cânta “Faith”, un hit dintr-un amuzant desen animat, “Sing”, transformate în Ariana Grande şi Stevie Wonder, Carmen Rădulescu va fi o cântăreaţă cu o carieră copleşitoare,

Diana Ross, pe când Alexandra Velniciuc va deveni artista cubanezo-americană Camila Cabello, pe care o va imita cu “Havana”, hitul care s-a situat anul acesta pe primul loc în numeroase clasamente din întreaga lume.

Jean de la Craiova va realiza primul său travesti din acest sezon, transformat în Corina Chiriac, Connect-r va fi pentru o seară Gabriel Cotabiţă, iar Mihai Trăistariu va încălţa pentru prima dată pantofii cu toc, ca să o imite pe celebra soprană Maria Callas. Alin Gheorghişan va încerca pe scena de la “Te cunosc de undeva!” o scenă de vodoo, transformat în cântăreţul franco-jamaican Willy William, Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, va cânta în travesti

“Save tonight”, precum Eagle-Eye Cherry, în vreme ce Romică Ţociu îşi va exersa limba franceză, în rolul celebrului cântăreţ Joe Dassin.
“Am făcut opt ani de zile franceza, la şcoală. Mai ştiu destul de bine. Iar asta se datorează şi profesoarei pe care am avut-o. O dată chiar m-a lăsat corigent, dar pentru că a auzit cum o poreclisem”, spune Romică.

Momentul special al galei va fi susţinut de Aurelian Temişan şi Jean de la Craiova. Ce anume vor cânta ei, dar şi care va fi cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 20.00, în cea de-a doua ediţie “Te cunosc de undeva!” a noului sezon.