„Aripi frânte” este noul serial turcesc oferit fanilor de Kanal D

De: Ana Obretin / 21.06.2022, 16:13

Vara aceasta, un nou serial turcesc îi așteaptă pe spectatorii Kanal D, „Aripi frânte” („Kanatsiz Kuslar”), care va începe pe 4 iulie și va fi difuzat de luni până miercuri, de la ora 20:00.

O dramă de familie impresionantă, serialul „Aripi frânte” demonstrează că și în cele mai grele situații de viață, iubirea și speranța ne dau puterea de a trece peste obstacole și bucuria de a trăi, potrivit unui comunicat remis Apropo de televiziune.

În centrul poveștii se află Zeynep (Melis Tüzüngüç), Emre (Emir Ozden), Cemre (Gizem Günes) și sora lor mai mică, Aysun (Eliz Nese Çagin), care rămân  într-o  sărăcie lucie, după moartea subită a tatălui lor. Singurul sprijin le este chiar mama lor, Nefise (Deniz Bolisik), unica persoană care este dispusă să facă orice pentru bunăstarea și fericirea copiilor. Devenită mamă de foarte tânără, Nefise încearcă din răsputeri să aibă grijă de copiii ei și să le fie alături atunci când au mai mare nevoie de ea. Cu toate acestea, vor trece împreună prin momente grele. Îi va ține uniți doar dragostea pe care și-o poartă reciproc și speranța într-un viitor mai bun.

Odată cu difuzarea producției „Aripi frânte”, serialul „Mă numesc Zuleyha” va putea fi urmărit în fiecare joi și vineri, de la ora 20:00.

CITEȘTE ȘI: Monica Anghel este „Madam Goagăl” în „Strada Speranței”, la Kanal D

Foto: Kanal D