Armand Assante a mers în acest week-end la teatru! De două ori!

De: Cristiana Trifu / 23.04.2018, 16:41
Armand Assante a mers în acest week-end la teatru! De două ori!
Aflat în România pentru premiera filmului The Wandereres – Vânătorul de spirite, Armand Assante şi-a petrecut acest sfârşit de săptămână ntre teatru şi film. A început sâmbătă cu o comedie de mare succes în toată lumea “Cum să distrugi o piesa” a companiei WonderTheatre pe care a văzut-o la Grand Cinema & More Băneasa, din Bucureşti.

Celebrul actor american câştigător al unui premiu Emmy şi cu 4 nominalizări la Globurile de Aur s-a amuzat teribil pe tot parcursul spectacolului şi a dorit să-i felicite personal pe actori la sfârşitul reprezentaţiei. 

Duminică, Armand Assante a mers la Piteşti, nu doar pentru a-şi promova filmul la o întâlnire cu spectatorii peliculei Vânătorul de spirite, ci şi pentru a o susţine pe partenera sa din film – Oana Marcu – care avea spectacol cu Antigona la Teatrul Alexandru Dabija.

Cunoscut în toată lumea pentru rolurile sale de mafiot Italian în filme ca Gotti sau Hoffa, Armand Assante este un pasionat actor de teatru unde de altfel şi-a şi început cariera. În aceste zile îl puteţi vedea în cinematografe în rolul celui mai celebru vânător de spirite din New Orleans care vine să rezolve misterul unui castel bântuit din Transilvania.

În Vânătorul de spirite, Armand Assante îi mai are parteneri pe Răzvan Vasilescu, Raluca Aprodu, Lior Ashkenazi, Alexandra Apetrei. Filmul – primul horror comedy românesc – este regizat de Dragoş Buliga, cel care produce şi regizează şi serialul Las Fierbinţi.