Armand Assante şi echipa filmului The Wanderers – Vânătorul de spirite vin la Cinema City pentru o vizionare excepţională alături de publicul bucureştean

De: Cristiana Trifu / 18.04.2018, 15:19
Armand Assante şi echipa filmului The Wanderers - Vânătorul de spirite vin la Cinema City pentru o vizionare excepţională alături de publicul bucureştean
Proiecţia specială la Cinema City AFI Cotroceni începe la ora 20.30 şi este precedată, de la ora 19.30, de o degustare de vin pentru toti spectatorii platitori de bilet, alaturi de Armand Assante, Lior Ashkenazi, Dragoş Buliga, Oana Marcu, Alexandra Apetrei şi o parte importantă a echipei filmului Vânătorii de spirite.

Vineri, 20 aprilie, ARMAND ASSANTE vine la Cinema City în AFI Cotroceni pentru o întâlnire specială a spectatorilor cu echipa filmului Vânătorul de spirite care are premiera în acest week end.

Bucurestenii au astfel ocazia rară de a se întâlni cu unul dintre cei mai populari actori americani, cu peste 120 de filme în portofoliu, patru nominalizari la Globurile de aur şi un premiu EMMY.
Celebru în toată lumea pentru rolurile de mafiot italian din filmele americane (seria HBO Gotti sau filmul Hoffa, unde l-a avut partener pe Jack Nicholson), Armand Assante a recunoscut de multe ori că este un mare admirator al României şi al cinematografiei noastre. De altfel, aceasta este a doua colaborare cu o producţie românească, la 10 ani distanţă de la premiera filmului ”California Dreamin.”

Vineri seara Armand Assante se va afla la Cinema City alături de întreaga distribuţie străină a filmului care îi mai include pe Lior Ashkenazi (premiul de interpretare la Festivalul de film de la Veneţia pentru filmul Foxtrot) si pe actorul coreean Sun Ho Jae, dar şi alături de regizorul Dragoş Buliga ( Las Fierbinţi, Ai Noştri, O săptămână nebună) precum şi o parte din distribuţia română, Oana Marcu, Alexandra Apetrei, Claudiu Bleonţ, Bogdan Nechifor.

Despre film

Regizat de Dragoş Buliga şi bazat pe un scenariu original semnat de Octav Gheorghe, THE WANDERERS- VANATORUL DE SPIRITE este povestea unui american, Louis (ARMAND ASSANTE), un fost vânător faimos de spirite ieşit la pensie, depăşit de vremurile actuale”, care împreună cu un jurnalist, Robert (LIOR ASHKENAZI), ajunge într-un sat din Transilvania pe urmele unei misterioase poveşti sângeroase petrecută în castelul Zalesky.

Ghid le este o româncă frumoasă care aspiră la meseria de jurnalist (RALUCA APRODU) şi care are în grijă şi o echipă de coreeni în căutarea unui subiect senzaţional pentru un reality show (BAE JUNGHWA şi SUN HOJAE). În Transilvania vânătorul de vampiri ajunge să înfrunte una dintre cele mai mari provocări ale vieţii sale, în confruntarea cu un trecut care îi este familiar.

Distribuţia mai include actorii români (Oana Marcu, Alexandra Apetrei, Pali Vecsei, George Remeş, Bogdan Nechifor, Claudiu Bleonţ), dar şi pe Branko Duric, un celebru actor şi muzician bosniac, în rolul lui IGOR.