Armani va fi Cavaler al Legiunii de Onoare

Apropo.ro / 01.05.2008, 16:38
Armani va fi Cavaler al Legiunii de Onoare
Presedintele Frantei, Nicholas Sarkozy ii va inmana designerului Giorgio Armani titlul de Cavaler al Legiunii de Onoare.

Presedintele Frantei, Nicholas Sarkozy ii va inmana designerului Giorgio Armani titlul de Cavaler al Legiunii de Onoare scrie site-ul american de moda Fashion Wire Daily.

Ceremonia va avea loc la sfarsitul lunii iunie la Palatul Elysee dupa ce designerul isi va prezenta cea mai noua colectie intitulata Armani Prive.

Cu toate ca purtatorul de cuvant al casei Armani nu a dorit sa comenteze stirea, surse bine informate au declarat ca Sarkozy l-a invitat pe designer sa participe la ceremonia ce va avea loc la Palatul Elysee.

Brand-ul Armani s-a lansat in 1975 iar in 1979 colectia „Mani" l-a consacrat. Dupa aceea a urmat „La Colezzione" (1979 – utilizata in „American Gigolo") iar in 1981 au aparut primele Armani „ieftine" – seria „Emporio Armani", produse de serie cu preturi de lux si totusi deosebite, atat prin linie, cat si prin numarul redus de exemplare.

Dupa ce in 1983 Giorgio Armani primeste premiul CFDA (Council of Fashion Designers of America) activitatea companiei incepe sa creasca spectaculos. Apar parfumurile Armani, ochelari, haine sport, jeansi, haine de schi sau de golf, cosmetice si nenumarate colectii moderne sau inspirate din filmele anilor 1920-1930.

Studiile au aratat ca orice femeie care a purtat vreodata o jacheta Armani a ramas „dependenta", cam in aceeasi masura in care un barbat devine dependent dupa ce conduce un Maserati.

Afla mai multe din "Giorgio Armani va fi Cavaler al Legiunii de Onoare" pe acasatv.ro