Armata libaneza bombardeaza tabara de la Nahr el-Bared

Apropo.ro / 18.06.2007, 12:07
Armata libaneza bombardeaza tabara de la Nahr el-Bared
Armata libaneza a bombardat intens, luni, tabara de refugiati palestinieni de la Nahr al-Bared unde s-au refugiat de 30 de zile militantii gruparii Fatah al-Islam, dupa ce trupele si-au consolidat pozitiile în ultimele 24 de ore, relateaza AFP. Artileria libaneza a lansat în cursul

Armata libaneza a bombardat intens, luni, tabara de refugiati palestinieni de la Nahr al-Bared unde s-au refugiat de 30 de zile militantii gruparii Fatah al-Islam, dupa ce trupele si-au consolidat pozitiile în ultimele 24 de ore, relateaza AFP.

Artileria libaneza a lansat în cursul diminetii obuze la fiecare cinci minute de pe dealurile si din zona din apropierea bazei.

Explozia obuzelor care loveau imobilele din „noua tabara”, o extindere a limitelor oficiale stabilite de catre ONU, a provocat incendii si coloane de fum negru.

La sfârsitul saptamânii trecute, armata a patruns în noua tabara si a distrus complexul Samed, o cladire înalta de câteva etaje de unde islamistii deschideau focul asupra militarilor libanezi, potrivit unui ofiter libanez sub protectia anonimatului.

Mediafax