Armata libaneza preia controlul asupra taberei de la Nahr al-Bared

Apropo.ro / 03.09.2007, 09:44
Armata libaneza preia controlul asupra taberei de la Nahr al-Bared
Armata libaneza a preluat controlul, duminica, asupra taberei palestiniene unde au avut loc confruntari cu militantii islamisti timp de peste trei luni, a declarat o sursa din cadrul serviciilor de securitate, citata de Reuters. "Lupta s-a încheiat. Armata libaneza a preluat controlul

Armata libaneza a preluat controlul, duminica, asupra taberei palestiniene unde au avut loc confruntari cu militantii islamisti timp de peste trei luni, a declarat o sursa din cadrul serviciilor de securitate, citata de Reuters.

„Lupta s-a încheiat. Armata libaneza a preluat controlul ultimei pozitii a Fatah al-Islam din tabara”, a declarat sursa citata, referindu-se la tabara palestiniana din Nahr al-Bared, din nordul Libanului.

„Majoritatea teroristilor au fost ucisi astazi, în timp ce altii au fost capturati. Câtiva au reusit sa scape, dar armata îi urmareste”, a adaugat sursa.

Alte surse din cadrul serviciilor de securitate au precizat ca numarul militantilor ucisi duminica în tabara de refugiati palestinieni a crescut la 31.