“Arme născute din foc”, noul serial-concurs difuzat de HISTORY®

De: Nicoleta Nicolae / 14.04.2016, 08:51
“Arme născute din foc”, noul serial-concurs difuzat de HISTORY®
Canalul HISTORY® va transmite un nou serial captivant: “Arme născute din foc” (“Forged in Fire”). În acest show exploziv, cei mai buni armurieri se întrec în atelierul de fierărie pentru câştigarea premiului de 10.000 de dolari şi a titlului suprem de campion “Forged in Fire”.

Serialul are premiera în România pe 27 aprilie, iar următoarele episoade vor fi difuzate în fiecare miercuri, de la 22:00.

Noul serial marca HISTORY® prezintă cei mai buni armurieri din SUA, care se întrec în construirea unor arme puternice şi rezistente, de la securi vikinge la săbii de samurai şi pumnale indiene. Jurizată de experţi renumiţi în toată lumea, competiţia este o incursiune în istoria armelor, desfăşurată sub constrângerea timpului şi cu un final exploziv.

Acest show transformă rigurozitatea, măiestria şi entuziasmul construirii de noi arme într-o competiţie contra-cronometru a inteligenţei, inventivităţii şi iscusinţei. În fiecare episod, patru noi concurenţi încearcă să dovedească faptul că pot construi arme cu propriile mâini, mai bine decât oricine altcineva. Cei patru trebuie să treacă printr-o serie de probe eliminatorii, în care vor folosi exclusiv uneltele puse la dispoziţie de organizatori. Doar doi ajung în finala săptămânală, unde sunt provocaţi să reproducă o armă legendară.

În primul episod, finaliştii trebuie să creeze una dintre cele mai faimoase arme din istorie: sabia japoneză Katana. De îndată ce sunt realizate, săbiile sunt supuse testului suprem: un glonţ este tras în direcţia lamei fiecăreia, iar cea care reuşeşte să despice glonţul fără să aibă nicio zgârietură este cea câştigătoare.