Armin van Buuren: „Voi prezenta o multime de lucruri noi in spectacolul de la Bucureşti” (INTERVIU)

De: Cătălina Matei / 27.10.2014, 14:23
Armin van Buuren:
Cu doar două săptămâni înaintea celui mai aşteptat eveniment dance al anului la Bucureşti, Armin Only "Intense", am avut ocazia să stăm de vorbă cu nimeni altul decât artistul (căci DJ e mult prea puţin spus) care se află în centrul spectacolului pe care urmează să îl vedem pe 8 noiembrie, Armin van Buuren.

Are deja 15 ani de când călătoreşte în toată lumea pentru a-şi prezenta muzica în faţa fanilor săi, 2 copii, câteva labeluri pe care le conduce, dar toate acestea nu îl opresc să evolueze şi să ne aducă mereu ceva nou atât în difuzoare, cât şi sub ochii noştri.

Faţă de gigurile sale obişnuite unde mixează doar câteva ceasuri de obicei ca headliner, Armin Only: Intense este un spectacol complet în cadrul căruia Armin van Buuren mixează începând cu secunda 0 a serii, aducând pe parcursul celor aproximativ 6 ore pe scenă de zeci de metri şi în faţa ecranului imens vocalişti live, dansatori, instrumentişti, artificii, baloane uriaşe şi tot felul de alte lucruri pentru o seară… intensă!

1. Armin, vii în România din nou. Cum te simţi?

Abia aştept pentru că îmi place publicul de aici. Mulţimea e mereu frenetică. De obicei vin aici cu un DJ set, dar de această dată va fi complet diferit. Voi fi singur în spatele pupitrului înconjurat de vocalişti, dansatori, muzicieni şi acrobaţi extraordinari. Va fi ca un cadou de Crăciun cu Armin van Buuren.

2. Ce fel de fani sunt trancerii din România?

(Râzând) Sunt tari! Văd încântarea în ochii oamenilor şi pot să îmi dau seama că se distrează la show-urile pe care le fac în România. Din câte în amintesc, am avut o vreme foarte rea la ultimul show Armin Only din România. A plouat toată noaptea, însă niciun fan nu a plecat. Au stat până la final şi acum le datorez o întoarcere pe cinste. Ştiu ca biletele pentru show-ul Intense nu sunt foarte ieftine, dar vă promit că va fi o seară memorabilă!


Citeşte interviul complet, pe urban.ro