Arnold Schwarzenegger face praf o mașină cu tancul! (Video)

De: Gabriela Voicu / 07.01.2013, 17:20
Arnold Schwarzenegger face praf o mașină cu tancul! (Video)
Arnold Schwarzenegger a făcut show lângă Los Angeles, unde a condus tancul pe care îl deține încă din 1992.

Arnold Schwarzenegger a trecut la alt nivel în ceea ce privește șoferia și și-a scos tancul la plimbare. De curând, „Terminatorul” le-a artat jurnaliștilor achiziția de care este foarte mândru și a făcut show, zdrobind o mașină.

Poate că nu surprinde pe nimeni alegerea neobișnuită a actorului cunoscut pentru rolurile sale din filme de acțiune, dar Arnold spune că nu și-a dorit doar să impresioneze cu o „jucărie” puternică, ci a cumpărat tancul, un M47 Patton, pentru că are valoare sentimentală: „este același pe care l-am condus în armata austriacă, la vârsta de 18 ani”, a explicat Schwarzenegger.

El a mai precizat că și-a dorit mereu să dețină un tanc și că a fost fascinat când a învățat să conducă unul.

Tancul a fost cumpărat de actor în 1992, inițial pentru a-l expune la Planet Hollywood din Las Vegas, dar pentru că planul său nu a funcționat, Arnold a păstrat tancul și l-a ținut la Melody Ranch Motion Picture Studio de lângă Los Angeles.

De curând, el a făcut o demonstrație în fața jurnaliștilor, pentru a promova noul film în care joacă, „The Last Stand”. Fostul guvernator al Californiei a folosit vehiculul de 50 de tone pentru a zdrobi un Mercedes.