Arnold Schwarzenneger și Sylvester Stallone, împreuna la spital

Apropo.ro / 09.02.2012, 19:00
Arnold Schwarzenneger și Sylvester Stallone, împreuna la spital
Arnold Schwarzenneger și Sylvester Stallone apar pe două paturi de spital alăturate, într-o fotografie inedită. Află despre ce este vorba!

Arnold Schwarzenneger a publicat pe un site o fotografie care îl prezintă fără cămașă, întins pe un pat de spital și cu un umăr bandajat.

În aceeași poză apare și Sylvester Stallone, în vârstă de 65 de ani, tot fără cămașă, conectat la niște perfuzii, în patul alăturat.

Arnold a oferit și o explicație pentru natura acestei fotografii, confirmând, totodată, că va juca alături de Stallone în filmul de acțiune „The Tomb”.

Arnold Schwarzenneger și Sylvester Stallone vor juca împreună

„După toate acele scene de acțiune, cascadorii și abuzuri fizice din timpul filmărilor pentru «The Expendables 2″ și «The Last Stand», a venit vremea să îmi îngrijesc puțin umărul. Ia priviți cine așteaptă, printr-o coincidență, în spatele meu, tot o operație la umăr. Acum vom fi pregătiți pentru o nouă rundă de amuzament și scene de acțiune, după ce vor începe filmările pentru «The Tomb»”, a spus actorul de origine austriacă.

În aprilie 2011, o sursă a declarat pentru Agenția de presă Reuters că Arnold Schwarzenegger are toate șansele să joace într-un nou film din franciza „Terminator”, în care își va relua rolul care l-a făcut celebru, cel al unui cyborg indestructibil trimis din viitor.