Aro va exporta in Columbia

Apropo.ro / 29.07.2002, 11:00
Aro va exporta in Columbia
Societatea Aro Cîmpulung va încheia, la începutul lunii septembrie, un contract cu firma columbiana Corpotaxi privind exportul unui nou lot de autovehicule pe aceasta piața, a declarat, vineri, la Palatul Victoria, directorul general al societații, Aurel Dordea. El a afirmat ca

Societatea Aro Cîmpulung va încheia, la începutul lunii septembrie, un contract cu firma columbiana Corpotaxi privind exportul unui nou lot de autovehicule pe aceasta piața, a declarat, vineri, la Palatul Victoria, directorul general al societații, Aurel Dordea.

El a afirmat ca problemele cu care societatea Aro Cîmpulung s-a confruntat în urma cu cîteva luni pe piața columbiana au fost rezolvate.

„Nu vreau sa intru în polemica cu nimeni, dar reclamația la care se referea consilierul Eugen Dijmarescu dateaza de acum patru luni. Este adevarat ca am avut ceva probleme din cauza lipsei pieselor de schimb pe piața columbiana, dar consideram ca acestea au fost depașite”, a spus Dordea.

Directorul general al ARO a precizat defecțiunile care au aparut la unele dintre autovehiculele livrate pe piața columbiana au fost cauzate și de faptul ca partenerii sud-americani nu au respectat condițiile de exploatare și utilizare a acestora.

„Exploatarea mașinilor s-a facut în condiții foarte dure. Ei au carat greutați mai mari de o tona, depașind capacitatea de rezistența a autoturismului, și au urcat mai multe persoane în mașina decît este prevazut”, a spus Dordea.

Aro Cîmpulung a livrat pîna în prezent pe piața columbiana 72 de autoturisme.

Directorul general al societații a mai afirmat ca Aro va inaugura în urmatoarele doua luni o linie de montaj în Brazilia care va permite asamblarea, pîna la sfîrșitul anului, a circa 800 de autovehicule.

Sursa: www.mediafax.ro

Tags: