Aro va exporta in Turcia

Apropo.ro / 21.03.2002, 10:31
Aro va exporta in Turcia
Societatea Aro Cîmpulung-Muscel a încheiat un parteneriat cu firma Gulkar Otomotiv din Turcia pentru distribuția modelelor Aro pe piața din acesta țara "Pentru început, prima comanda este de 50 de unitați, însa partenerul turc este optimist în privința


Societatea Aro Cîmpulung-Muscel a încheiat un parteneriat cu firma Gulkar Otomotiv din Turcia pentru distribuția modelelor Aro pe piața din acesta țara

„Pentru început, prima comanda este de 50 de unitați, însa partenerul turc este optimist în privința vînzarilor anuale, care ar putea fi mult mai mari. Prin asocierea cu firma turca, Aro urmarește sa patrunda și pe piețele din Kazahstan, Turkmenistan și Iran”, a declarat, miercuri, agenției MEDIAFAX, Aurel Dordea, directorul general al Aro.

Gulkar Otomotiv va importa vehicule din gama Aro 10 echipate cu motoare Renault Euro 3.

Dordea a mai spus ca patrunderea pe piața turca este o buna oportunitate pentru sporirea vînzarilor Aro, avînd în vedere marimea acesteia (70 de milioane de locuitori), precum și posibilitatea de contrapartida cu componente auto locale, Turcia fiind al patrulea producator european de piese de schimb și componente auto.

Producatorul din Cîmpulung estimeaza ca exporturile Aro ar putea depași 1.000 de unitați în acest an. Vînzarile Aro au însumat, la nivelul anului trecut, 1.407 unitați.

Sursa: www.mediafax.ro

Tags: